tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
9 in Giurgiu
  • 0

Vreme rece, în continuare

Episodul de iarnă prin care trece România, continuă în  această perioadă. Valorile termice se mențin scăzute, anunță meteorologii. Confrom prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie, temperaturile se mențin scăzute până joi, inclusiv. În această perioadă, valorile termice înregistrate se vor situa între 4 și 14 grade Celsius, iar pe timpul nopților, termometrele vor indica temperaturi cuprinse între -7 și 0 grade Celsius.

În această noapte, la Giurgiu se vor înregistra valori termice scăzute de -7 grade. Cerul va fi în mare parte noros și spre dimineață vântul va sufla slab spre moderat și sunt anunțate ploi ușoare care pot căpăta aspect de lapoviță. Ziua de miercuri începe cu temperaturi scăzute, de -4 grade Celsius, cer predominant noros și rafale de vânt. Pe timpul zilei, maxima anunțată de meteorologie este de 7 grade Celsius. Spre seară sunt anunțate ploi ușoare însoțite de vânt slab și valori termice de 4-5 grade Celsius.

În nordul județului, vremea se menține rece, la Bolitin-Vale, în această noapte meteorologii anunță temperaturi cuprinse între -7 și -4 grade Celsius, cer noros și vântul va sufla slab cu intensificări de scurtă durată. Ziua de miercuri începe cu temperaturi cuprinse între -4 și 2 grade Celsius și sunt anunțate ploi ușoare în nordul județului. Pe timpul zilei, valorile termice maxime ajung la 7 grade Celsius, cerul va fi predominant noros și spre seară, specialiștii ANM anunță ploi care pot căpăta aspect de lapoviți și chiar ninsoare pe arii restrânse.