tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
9 in Giurgiu
  • 0

Săptămâna începe cu vreme rece

Vremea se menține rece în această perioadă, dar, meteorologii au vești bune pentru sfârșitul acestei săptămâni, atunci când se anunță o ușoară creștere a temperaturilor. În primele zile din această săptămână,valorile termice vor varia între 3 și 10 grade Celsius, iar pe timpul nopților, termometrele vor arăta între – 9 și 2 grade Celsius. Veștile bune vin spre sfârșit de săptămână. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, anunță o ușoară creștere a valorilor termice, în week-end fiind anunțate maxime de 15-16 grade Celsius.

În această noapte, la Giurgiu se vor înregistra între – 9 garde și -1 grad Celsius. Cerul va fi în mare parte noros și sunt anunțate ninsori ușoare. Spre dimineață, vântul va sufla slab spre moderat, cerul va fi predominant noros și va ninge ușor. După-amiază, cerul se menține noros și ninosarea se va transforma în ploaie.

În nordul județului, la Bolitin-Vale, în această noapte se vor înregistra valori termice cuprinse între -9 și -2 grade Celsius. Cerul va fi noros și va ninge ușor. Ziua de marți aduce temperaturi cuprinse între -6 și 3 grade Celsius, cerul va fi predominant noros și dimineața va ninge. Pe parcursul zilei, ninsoarea ușoară se va tranforma în ploaie și cerul va fi senin.