tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
0 in Giurgiu
  • 0

O viață de muzeograf

Plăcută surpriză oferită participanților la lansarea de carte ce a avut loc miercuri, 15 ianuarie la Muzeul Județean Teohari  Antonescu! Cel mai plăcut surprins însă a fost muzeograful Emil Păunescu căruia colegii i-au pregătit o micro-expoziție cu piese menite a reliefa activitatea profesorului giurgiuvean.

Gelu Brâncoveanu a avut idea , motivate fiind de un alt eveniment, cel al zilei de 16 ianuarie – aniversarea a 70 de ani de viață și a circa 50 de activitate a colegului Emil Păunescu.

Modest și apropiat de oamenii alături de care a lucrat ani de-a rândul, Emil Păunescu nu lipsește de la importantele evenimente istorice și cultural derulate pe raza județului.

Profesorul giurgiuvean s-a dovedit în timp un bun colaborator al reprezentanților presei și un muzeograf care a sprijinit șlefuirea a cel puțin câțiva semeni mai tineri pentru a se bucura de satisfacțiile ce li se conferă celor care îmbrățișează aceeași profesie cu a sărbătoritului de la 16 ianuarie. La mulți ani domnule Emil Păunescu!