tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
2 in Giurgiu
  • 0

Nu renunță la play-off

Spicul Izvoru, formație ce reprezintă comuna Gogoșari în Campionatul Județean de Fotbal, are un obiectiv clar în acest sezon: play-off-ul.

Cu transferuri spectaculoase și în vară, Spicul a avut un tur de campionat excelent. Ocupă locul 3 și așteaptă greșelile adversarelor.

Victoria Adunații Copăceni și Energia Remuș sunt la rândul lor hotărâte să ajungă în faza finală a competiției, așa că returul se anunță unul foarte interesant.

Totuși, mai multe voci din fotbalul giurgiuvean au susținut că Spicul nu va rezista ritmulului și că va abandona din retur lupta pentru play-off. Strategie a adversarelor sau adevăr?

Ionuț Budrincă, reprezentantul echipei din Izvoru a ținut să lămurească lucrurile.

Spicul Izvoru este una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul giurgiuvean, de-a lungul timpului evoluând inclusiv în Campionatul Regional alături de formații puternice din Teleorman, Ialomița sau Călărași.

Până la reluarea campionatului, Spicul Izvoru își face „încălzirea” în sală la „Cupa de Iarnă” acolo unde a bifat deja două victorii în cele două partide susținute: 9-2 cu Unirea Ghimpați și 3-2 cu „rivalii” de la Energia Remuș.