tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
16 in Giurgiu
  • 0

Episod de vară scurt

Vremea se schimbă în această perioadă. Conform prgnozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie, după un episod cu vreme rece și ploioasă, urmează unul de vară cu valori termice ridicate, care în week-end vor ajunge la 29-30 de grade Celsius în mai multe regiuni din țară. Specialiștii ANM spun însă, că acest episod cu vreme călduroasă nu va dura mult, săptămâna viitoare fiind așteptate scăderi ale valorilor termice ăn mai multe zone din România.

În Giurgiu, la noapte se vor înregistra între 5 și 8 grade Celsius, cerul va fi în mare parte noros și spre dimineață vântul va sufla slab spre moderat. De asemenea există o probabilitate mare de apariție a ploilor de scurtă durată, vineri dimineață. Pe parcursul zilei temperaturile vor ajunge la maxim 20 grade Celsius, cerul va fin în mare parte senin, spre seară fiind anunțați câțiva nori trecători.

În nordul județului Giurgiu, la noapte termometrele vor indica între 4 și 8 grade Celsius, cerul va fi predominant noros și spre dimineață vântul va sufla slab cu intensificări de scurtă durată. Pentru ziua de vineri, meteorologii anunță valori termice cuprinse între 17 și 20 de grade Celsius, cerul va fi noros îndeosebi dimineață și sunt șanse ridicate de apariție a ploilor spre seară, atunci când vântul se va intensifica.