tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
1 in Giurgiu
  • 0

Dotări pentru spital

La Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a avut loc astăzi 15 ianuarie o conferință de presă prin intermediul căreia s-a făcut cunoscut un important proiect de dotare a unității spitalicești cu aparatură nouă în valoare de 110 mii de euro, aparatură destinată mai multor secții.

La eveniment au fost prezenți din partea gazdelor managerul spitalului, Mihaela Rață și medici de diverse specialități, jurnaliști, dar și sponsorii proiectului – reprezentantul unei importante companii multinaționale furnizoare de carburanți auto precum și președintele Asociației ,,Inima copiilor,,.

Acești parteneri au în vedere și alte proiecte ce vizează și alte spitale din țară și capitală

Importantele aparate, ce vor intra în utilizarea specialiștilor din Spitalul Județean în circa două luni – după aprecierea președintelui Asociației “Inima copiilor”- sunt din gama: ventilatoarelor de transport, monitoarelor de funcții vitale, defibrilatoarelor, aparatelor de determinare a proteinei reactive, a incubatoarelor sau resuscitării neonatale.

Aparatura ce urmează a fi primită de Spitalul Județean de Urgență Giurgiuvean modernizează și eficientizează activitatea din ce în ce mai importantă în unitatea spitalicească  din județ.