tvgiurgiu@gmail.com
Șoseaua Portului nr. 1, Jud. Giurgiu
9 in Giurgiu
  • 0

Ceața și burniță spre final de săptămână

În zona județului Giurgiu, media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 8 la 3 grade, în intervalul 15-18 ianuarie. În continuare, până la sfârşitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime va fi apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între un grad și cinci grade.

Media temperaturilor minime se va situa între -6 şi -2 grade. De asemenea Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va schimba în următoarele zile, iar fenomene precum burnița și ceața cu depunere de chiciură își vor face simțită prezența.

În această noapte, la Giurgiu temperaturile vor fi cuprinse între -7 și 3 grade Celsius, cerul va fi predominant noros și spre dimineața ceața își face apariția. De asemenea pentru dimineața zilei de joi, meteorologii anunță condiții de burniță. Temperaturile maxime vor ajunge la 3 grade Celsius, cerul va fi predominant noros și spre seară vântul va sufla slab până la moderat.

În nordul județului valorile termice din această noapte vor fi cuprinse între -6 și -3 grade Celsius, cerul va fi noros și vântul va sufla slab. Joi dimineață la Bolintin-Vale specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunță ceață și burniță. Pe parcursul zilei valorile termice ajung la maxim 3 grade Celsius, cerul va fi noros și seara vântul va sufla slab spre moderat.